EN
Nyáresti Csárdakoncert

Nyáresti Csárdakoncert

Buch Tibor

Koncert

Időpontok

Fergeteges estére számíthatnak a nézők 2024 június 14-én 19 órától Buch Tibor és barátai nagyszabású Nyáresti Csárdakoncertjén!
Ezúttal különleges helyszínen, a Vámosi csárdában 
Buch Tibor mellett olyan neves művészek lépnek fel, mint Lőrincz Judit operaénekes, Horváth Elemér Emi hegedűművész és Horváth Péter zongoraművész.

A műsor a jól ismert örökzöld slágerek mellett, operett válogatások, magyar nóták, musical, film és világzenei klasszikusokon keresztül egy igazi zenei utazást kínál, mely a művészekre jellemző egyedi előadásmódban, rengeteg humorral és egy csipet beszélgetéssel van fűszerezve. A vidámság és a jó hangulat garantált!

Sok szeretettel várjuk Önöket!

Jegytípusok:

Nagy asztalos hely jegy - 8000 Ft
- Ezzel a jeggyel rendelkező nézőink egy nagy, 10 személyes asztalnál foglalnak helyet. Az asztalnál borral, szódával és pogácsával kedveskedünk nekik.

4 személyes asztal jegy - 38.000 Ft
- A jegy 4 személy részvételét teszi lehetővé egy külön 4 személyes asztalnál, ahol borral, szódával, üdítővel és pogácsával várjuk őket.

Szék jegy - 6500 Ft
- Ha ezt a jegyet vásárolja a nézőtéren elhelyezett székeken foglalhat helyet, érkezési sorrendben. Szék jeggyel az asztaloknál nincs lehetőség leülni.

A koncert előtt a csárdában vacsorázási lehetőség is lesz, de kizárólag előtte. A koncert közben vacsorázás helyett kérjük élvezze az előadást!

Időpontok

Betöltés...